Handelsbetingelser

Sendentanke.dk A/S – Huuray A/S
CVR nummer: 33948786
Carl Jacobsens Vej 16, opgang 11, 2. sal – 2500 Valby
Danmark
Tlf: 70224700 – alle hverdage (10-12 – 13-15)
E-mail: info@sendentanke.dk

Teknologien bag

Sendentanke.dk kan benyttes på mobiltelefoner med mulighed for internet. Under normale forhold modtages gavekortet, når du ønsker det, men tekniske forhold i netværket kan medføre forsinkelse af sms-beskeder. Vi samarbejder med alle de danske mobilselskaber.

Persondatapolitik – Cookies

På sendentanke.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dennes funktioner. Du kan slette cookies fra din computer. Du kan læse mere her om vores persondatapolitik. En Cookie er ikke et program, dvs. den ikke kan indeholde virus.

Ved accept af cookies, acceptere du også at Sendentanke.dk anvender dem.

Logstatistik

Vi benytter os af en logstatistik på sendentanke.dk, hvilket gør, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades. Logstatistikken anvendes til det formål at optimere sendentanke.dk.

Sikkerhed

Betaler du med kreditkort, er du sikret mod misbrug, da du har mulighed for at afvise en betaling via din bank. Derudover har du ingen selvrisiko i tilfælde af, at kreditkortet misbruges i en online forretning, som benytter SSL. Vi benytter SSL, hvilket betyder at dine kreditkortinformationer behandles krypteret.

Misbrug

Vores partnere validerer og godkender gavekortet med det samme og rapporterer enhver form for misbrug til os. Derefter følger vi op på sagen med de nødvendige midler.

Levering af tjenester

Når du som forbruger vælger at benytte sendentanke.dk, skal du udfylde personspecifikke felter samt modtagers navn og mobilnummer. Når du har valgt en gave, sender vi en sms til modtager med din personlige hilsen og gavekort med det valgte produkt. Vær opmærksom på, at der kan opstå forsinkelser i forbindelse med levering af gavekortet, såfremt vi mistænker at ordren kan være svindel. Så skal vi manuelt godkende ordren, før gavekortet bliver leveret.

Fortrydelsesret af gavekort

I henhold til Forbrugeraftalelovens paragraf 18, stk 13 accepteres der ved ordreafgivelse af gavekort bestilling, at fortrydelsesretten frafalder grundet levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium. 

Der gives 14 dages fortrydelsesret på vores fysiske Luksus Gavekort samt på vores produkter.

OBS: Vi tilbagebetaler ikke penge på et gavekort som IKKE er betalt med Kreditkort, MobilePay, Forbrugsforeningen eller ViaBill. 
Det er kun køber af gavekort, der kan få penge retur. 

Bestilling og Betaling

Du kan handle stort set hele døgnet rundt på vores Sendentanke Shop. Det kan dog forekomme, at vi lukker siden grundet optimering af hjemmesiden. Det er derved kun muligt, at handle når hjemmesiden er åben og tilgængelig for bestilling af produkter.

For det er muligt at indløse din Luksus Gavekort korts kode på vores Shop, skal du være fyldt 18 år samt være indebærer af et fuldgyldigt betalingskort, som accepteres af vores system. Er du ikke fyldt 18 år? Fortvivl ej, det er muligt at indløse en Luksus Gavekorts kode eller handle vores varer, hvis du blot modtager accept fra din værge eller har en juridisk ret til at foretage et køb eller indløsning.

Når du er parat til at indløse din Luksus Gavekorts kode, trykker du blot på ”Kurv”, hvorefter du indtaster navn, adresse, e-mail, telefonnummer, betalingsform/indsætter Luksus Gavekorts kode og til sidst leveringsform.

Du kan altid foretage ændringer af indkøbskurven, helt frem til indløsningen/købet er bekræftet ved at klikke på funktionen ”Gå til betaling/indløsning”. Efter dette går ordren videre til shop.Sendentanke.dk

Værdien for de pågældende varer fratrækkes først fra din Luksus Gavekorts kode/konto, når varene sende afsted. Med henhold til dellevering, fratrækkes udelukkende den værdi, der svarer til den egentlige levering. Ligeledes tager vi forbehold for eventuelle fejl af pris eller trykfejl på Shoppen og forbeholder os retten til at annullere ordren, hvis der skulle opstå betydelige fejl.

Kvittering ved modtagelse af din bestilling samt ordrebekræftelse

Indløser du din Luksus Gavekorts kode til en vare i vores Sendentanke Shoppen, modtager du straks en kvittering lige så snart vi modtager din bestilling. Når du modtager den pågældende ordrebekræftelse fra os, er der herefter indgået en midlertidig bindende købsaftale.

Fortrydelsesret af et produkt

Indløser du din Luksus Gavekorts kode eller foretager et køb hos shop.sendentanke.dk, har du 14 dages fortrydelsesret. Måden hvorpå det foregår på, skal du kontakte os på info@sendentanke.dk eller på tlf.:  +45 70 22 47 00, og meddele du fortryder købet og herefter returnere varen til os.

Din 14 dages fortrydelsesret løber fra modtagelsesdagen af det pågældende produkt. Udløber fristen på fortrydelsesretten på en helligdag: Juleaften, Nytårsaften, lørdag eller Grundlovsdag vil fristen forlænges til den efterfølgende hverdag.

Du skal på egen hånd håndtere selve varerne på følgende måde, så du kan angive produktets egenskab, art samt måde hvorpå produktet fungere på.

På disse produkter er der ikke fortrydelsesret, på samme tid er der produkter hvor fortrydelsesretten bortfalder:

Vare som Beauty produkter, Parfumer, Spil, fødevare og andre former for software bortfalder din fortrydelsesret, såfremt emballage brydes.

Returnering 

Fortryder du din indløsning/køb af et produkt, skal selve varen sendes retur til:

Entertainment Trading ApS
Bøgidsmindevej 3
DK-9400 Nørresundby, Danmark

Ved returnering er det på eget ansvar at sørge for, at varen er emballeret forsvarligt – da du personligt har ansvaret for varen, indtil den er modtaget retur. Det er derfor altid en god idé at gemme den modtaget kvittering og eventuelt track & Trace nummeret derpå.

Gør du brug af din fortrydelsesret, skal du selv betale udgiften ved tilbagelevering.  

VIGTIGT: Der forventes, at pakken/varen afsendes hurtigst muligt efter modtagelse, når du meddeler os om en fortrydelse, ligeledes sender den retur senest 14 dage efter fortrydelsen.

OSB: Der modtages ikke vare sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Køb og returformular dokumentation

Ordrebekræftelsen eller andre former for dokumentation for din indløsning/køb skal vedlægges som en kopi. For at gøre ekspeditionen nemmere, hvis du derudover vedlægger returformularen du modtog ved brug af ”Returnér” funktionen på din konto.

Tilbagebetaling

Lige så snart vi modtager det returnerede produkt, kontrollere vi det, hvorefter din Luksus Gavekorts værdi tilbagebetales på dit gavekort.

Beløbet vil altid blive tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som du anvendte ved indløsningen/købet. Har du eksempelvis suppleret med dit betalingskort, vil det pågældende beløb overføres til det betalingskort, der er anvendt på ordren.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ FØLGENDE:

Indløsningbeløbet/købet kan mistes helt eller delvist hvis følgende ikke er overhold:

  • Varen er taget i brug, og derved forringet
  • Den er beskadiget, i det tidsrum du har ansvaret for produktet (indtil varen er modtaget hos os)
  • Varen er håndteret på en anden måde, end hvad vi beskriver – for du har kunne angive produktets egenskab, art og hvordan den fungere.
  • Begrænsningerne i fortrydelsesretten er ikke overholdt, ved følge af plombering, varens type mm.

Reklamation – Hvis produktet fejler noget

Din indløsning/køb er omfattet af købeloven, inklusiv mangelreglerne. Dette er ensbetydende med, at du kan få et mangelfuldt produkt repareret, byttet, værdien tilbage på dit Luksus Gavekort eller en afslag i prisen, alt efter den decideret situation.

Det er altså et krav, at reklamationen er berettiget, og selve fejlen ikke er opstået på baggrund af en fejlagtig anvendelse af varen eller anden form for skadeforvoldende adfærd.

Kontakt os indenfor ”rimelig tid”

Det anbefales, at du kontakter os samt reklamere indenfor en ”rimelig tid”, når du opdager en eventuel mangel ved produktet. Du bør reklamere inden for 2 måneder efter manglen/fejlen opdages.

For reklamation:

E-mail: info@sendentanke.dk

Tlf: +45 70224200

Alt efter den påtagelige situation vil du modtage nedenstående instrukser:

Produktet skal sendes til:
Entertainment Trading ApS
Bøgildsmindevej 3
DK-9400 Nørresundby, Danmark

Ved returnering af varen, skal du på samme tid meddele en detaljeret oplysning om, hvad problemet er med varen. 

Ved indløsning/køb af ”download-produkter” garanteres at varen kan hentes og fungere i og op til 3 år.

Ved berettiget reklamation refunderer vi rimelige fragtomkostninger

Der refunderes altid rimelige fragtomkostninger ved returforsendelse til os, hvis reklamationen er berettiget. Modsat ovenstående skal du selv betale alle udgifter til transport: fragtomkostninger til returnering af produktet efter undersøgelse. Herudover opkræves dig er gebyr på, som beregnes pr. halve påbegyndte arbejdstime med en takst på 250 kr. -+ moms.

Produktet skal altid sendes i forsvarlig indpakning/emballage og der skal modtages en kvittering for afsendelse. Du har ansvaret for produktet/pakken indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra posten, oplysninger om fragtomkostningerne og Track & Trace nummer.

OBS! Vi godtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Klagemuligheder

En eventuel klage af et produkt eller tjenesteydelse skal indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage via følgende klageportal:

https://kpo.naevneneshus.dk.

Derudover kan du gøre brug af EU-kommissionens online klage portal ved indgivelse af en klage. Det er især relevant, hvis du har bopæl i et andet EU-land end DK hvor vi har hovedkontor. Indgiv din klage hertil: http://ec.europa.eu/odr. Ved en eventuel indgivelse af en klage, skal du indgive vores e-mail adresse: info@sendentanke.dk

 Persondata

For at handle på Sendentanke Shoppen skal du minimum oplyse følgende:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Denne data vil blive gemt af Sendentanke.dk med oplysningen om, hvilke produkter du har indløst til, i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysninger angående, jf. bogføringsloven §10, efter oplysningerne slettes.

Oplysninger vil dog ikke videresælges eller gives til trejdepart, medmindre det foretages i henhold med en omstrukturering, et helt eller delvist salg af virksomheden. Skulle ovenstående ske, vil der i overensstemmelse med den gældende persondatalovning.

Du har som kunde altid muligt for, at få en indsigt i vores registrering af data om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i forhold til reglerne om det, i forhold til loven om behandling af personoplysninger henvendelse i forbindelse med dette, henvises der til: Huuray A/S via mailadressen: info@sendentanke.dk.

Værneting og lovvalg

Ved indløsning af et Luksus gavekort på shop.Sendentanke er det undergivet dansk ret. Ved et tvist afgøres dette af ordinære danske domstole.