Om os

Gavekort, oplevelser og unikke produkter samlet ét sted

Sendentanke.dk er en dansk digital gavekorts virksomhed stiftet og grundlagt af administrerende direktør Rune Eirby Poulsen, med tanken om at gøre forsendelsen og indløsning af et gavekort nemmere. Sendentanke.dk er beliggende i Danmark, hvor vi er til stedet i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Vi hos Sendentanke.dk giver dig muligheden for, at sende et gavekort nemt og bekvemt direkte til modtagers mobiltelefon eller e-mailadresse. Det vil altså sige du kan sende et gavekort 24 timer i døgnet, med straks levering uden gebyr. 
Se det store udvalg af gavekort her.

AF_RuneP_11725

Startet tilbage i 2012

Sendentanke.dk er en dansk virksomhed stiftet og grundlagt af administrerende direktør Rune Eirby Poulsen, med tanken om at gøre forsendelsen og indløsning af et gavekort nemmere.

Sendentanke.dk er beliggende i København i Danmark, hvor vi er til stedet i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Vores adresse er: Carl Jacobsens Vej 16, opg. 11, 2 sal – 2500 Valby
CVR nr: 33948786

Vil du kontakte os, kan du klikke dig videre her

 

 

 

Hvem står bag?

Vi er en del af Scanavo-Gruppen med en egenkapital på 500 mio DKK. Scanavo-Gruppen er verdensledende inden for premium emballageløsninger, kreative tjenester, produktstyring samt distribution. Virksomheden har siden 1991 tilbudt dig deres oplevelse med emballagekreationer, berømte mærker som SteelBook® og premium patenterede plastkasser. Der skabes og fremstilles tilpassede emballage- og markedsføringsløsninger til den globale hjemmeunderholdningsindustri. 

 Vi samarbejder med de største brands

Huuray A/S • Carl Jacobsens Vej 16, opgang 11, 2. sal, 2500 Valby • CVR nr: 33948786
Copyright © 2011-2019 – Huuray A/S. All rights reserved.